Вівторок, 14.05.2024, 14:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Потіївська сільська бібліотека

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Квітень » 3 » Тиждень дитячої книги «Ми мріємо, щоб книга в пошані була"
20:23
Тиждень дитячої книги «Ми мріємо, щоб книга в пошані була"

Кожного року, навесні, коли пробуджується природа, коли все живе тягнеться до сонечка, в Україні проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги.
В цьому році в бібліотеці Тиждень розпочався з циклу екскурсій «Мандри по книжковому місту». Приміщення бібліотеки було яскраво оформлене закликами: «Залиш «мишку» – візьми книжку!» до відкриття тижня книги відбулося  літературне свято «Усе минуще – тільки книга вічна», оформлена книжково - ілюстративна виставка «У книжковім дивосвіті виростають творчі діти».

      Під час проведення казкового калейдоскопу «Золота колекція сучасної казки», члени клубу «Берегиня» провели театралізовані читання по казці Я.Стельмаха «Голодний , злий і дуже небезпечний» .
      Особливо цікавими стали для дітей та підлітків бібліотечні заходи з використанням комп’ютерної техніки та мережі Інтернет. Наприклад в  день просунутого читача бажаючі здійснили   веб-мандрівку «Фентезі знайоме і незнайоме». Читачі познайомилися з книгою «Світ фентезі». Кожен із вісімнадцяти авторів цієї книги створили свій неповторний світ, в якому бушують людські пристрасті, збуваються давні проротства, відбувається череда дивних подій і у вічному поєдинку схрещують свої шпаги Добро і Зло. Герої оповідань цієї збірки, як і всі ми, часто стоять перед вибором, від якого залежать долі не лише кожного з них, але і, можливо всього людства.
Кого з нас не манили дивовижні подорожі в часі, цікаві мандрівки в космічні простори та неймовірні таємниці старовинних замків?! Хто з нас не ставив себе на місце середньовічних воїнів, благородних рицарів та безстрашних шукачів старовинних артефактів, які живуть на сторінках фантастичних романів?!

Новий збірник «Світ фентезі» запрошує всіх любителів фантастики у феєричну атмосферу дивовижних пригод і таємничих історій, у чудовий фантастичний світ і нехай навіть найтемніші стежки приведуть нас до доброго і теплого світла.

 

 

      

 

    

Зацікавив читачів і медіа - огляд «Життя видатних дітей» де читачі змогли отримати інформацію про книги які пишуть про життя видатних дітей, героїв.

В день закриття тижня книги учасники завершили книжкові мандри на бригантині «Фантазія» де дві команди змагалися у різних конкурсах в яких показали себе ерудованими і начитаними матросами.

Тиждень дитячої книги й надалі залишатиметься головним святом дитячого читання, а книги з нетерпінням чекатимуть своїх іменин, тому що про них будуть говорити, співати, читати вірші. Вони завжди будуть вірними друзями дітей.

 

 

 

Переглядів: 470 | Додав: Sokol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту