П`ятниця, 10.05.2024, 15:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Потіївська сільська бібліотека

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 29 » Буремний Майдан
13:29
Буремний Майдан

Тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, спить у незнаних та безіменних могилах – присвячується!

Минає два роки з часу загибелі Героїв “Небесної сотні”. Світла небесна пам’ять кожному, чиє життя обірвалося в серці української столиці, всім тим, хто не дожив кілька днів до весни. Батьківщина втратила своїх синів – це великий біль для кожного, хто є українцем.

В пам’ять про загиблих на Майдані в  бібліотеці відбувся відеоурок “Ви мріяли про гідність та свободу, Ви не чекали нагород і слави”. Користувачам бібліотеки  розповіли про події Революції Гідності, а також про подвиг Героїв “Небесної Сотні”.

Користувачі мали змогу переглянути зворушливі відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу під час подій на Майдані, прослухати неофіційний жалобний гімн “Гей, плине кача…”, пісню “Мамо не плач” та інші пісні та вірші про гідність, відданість та патріотизм героїв “Небесної сотні”, ознайомитись з фотоілюстративною експозицією “Героїчна Україна: від минулого до сьогодення”, яка була присвячена Героям “Небесної Сотні”.

Цей зворушливий захід – посвята тим учасникам Революції гідності, які віддали найцінніше – своє життя – заради того, аби Україна та всі ми встали з колін, щоб почали змінювати свою державу, а наші діти та онуки дістали змогу гордо жити в оновлений, достойній країні.

І знову - котрий це вже раз?! –
Зійшлися ми в одній родині,
Щоб пом’януть той славний час,
Коли в офіру Батьківщині
Себе принесли кращі з нас.

 

В школі пройшов захід "Герої не вмирають!".  Де учні ознайомилися з подвигами Героїв Небесної Сотні  нашого часу, та Героями попередніх століть (козаками, Січовими стрільцями, воїнами УПА, героями Крут). Згадали як це було.

                 

Вшанували память  загиблих хвилиною мовчання.

Переглядів: 435 | Додав: Sokol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Друзі сайту