Неділя, 12.05.2024, 00:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Потіївська сільська бібліотека

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Липень » 14 » День села та Івана Купала "Квітне піснями папороті цвіт в Купальських росах душу очищає"
12:35
День села та Івана Купала "Квітне піснями папороті цвіт в Купальських росах душу очищає"
Білоцерківський край завжди славився працьовитими, талановитими, творчими людьми і мальовничими куточками. Серед них і село Потіївка де 6 липня відбулось урочисте святкування Дня села та Івана Купала.
 
 
 Цей чудовий день об’єднав людей різного віку, від малого до великого, щоб не лише взяти участь у конкурсах, але й поспілкуватися один з одним. Вкотре підтвердилася істина, що кожна людина — це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, дитя краю, який має свою культуру та історію. На свято завітали багато почесних гостей 1 заступник голови райдержадміністрації Гринчук В.Ю., Голова профспілок працівників культури Денисюк О.П. , місцеві підприємці, родина Білого П.І. – саме в цей день з нагоди 100-річного ювілею з дня його народження було відкрито меморіальну дошку.
 
  
 
 Наступним етапом святкувань був концерт. Піснями, танцями, дотепним гумором, поетичним словом, щирими побажаннями вітали мешканців села гості з с.Іванівка ансамбль «Струмочок», та самодіяльний, народний, аматорський ансамбль «Рокитняночка».
 
  
 У дійстві брали участь і аматори сільської сцени: гордість і окраса села дитячий хореографічний колектив «Калинонька» та ансамбль «Росичі».
 
   

   

   
 Також своїм співом присутніх порадували солістки, лауреати багатьох конкурсів Юлія Коляда, Вікторія Слободян ,Настя Нікіпелова. 
 Під час концертної програми були відзначені найменші жителі села, усі щиро вітали ювілярів срібного весілля, а також жителів села , що йшли на заслужений відпочинок.
   

   

   

   
 А після концерту люди могли завітати до Української хатини, де пригощали пампушками, варениками шашликом та кулішом, який варили самі козаки. Урочиста частина закінчилась святковим салютом, музика і пісні на село лунали до пізнього вечора. На думку господарів і гостей, сільське свято вдалося і всі ще раз переконалися в тому, що мешканці Потіївки вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися. Сценарій свята і концертну програму підготувала зав.філіалом бібліотеки Соколенко С.М., художній керівник Микитюк В.А.. Спонсорську допомогу надали місцеві підприємці ТОВ "Агро Потіївка", ТОВ "Земля Томилівська", ПП Поліщук Д.С., ПП Чернишенко О.М. Святковий феєрверк подарував  голова товариства ТДВ «Синявське» Литвин Ярослав Васильович.


Переглядів: 882 | Додав: Sokol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту