Неділя, 12.05.2024, 19:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Потіївська сільська бібліотека

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Лютий » 15 » Літературний вогник "Така любов буває тільки раз в ніколи"
11:01
Літературний вогник "Така любов буває тільки раз в ніколи"
Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.
Любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання. В цей день свої почуття ми виражаємо — «валентинкою», листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята. «Валентинка» — це освідчення в коханні, за допомогою добрих та щирих слів, написаних у ній. Якщо хтось соромиться сказати про свої почуття — на допомогу прийдуть квіти.


       
 
Саме тому в бібліотеці 14 лютого була проведена акція "З любов'ю до бібліотеки". Читачі мали нагоду не лише познайомитися з історією виникнення свята усіх закоханих, з традиціями святкування Дня Святого Валентина в різних куточках планети, а й весело та креативно провести свій вільний час.

А виставка "В цьому світі любов-це окраса людини" допомогла дати приємні й корисні поради для всіх, хто відзначає день закоханих і дала відповіді на запитання: "Як зробити свою "валентинку" особливою?" або ж "Які подарунки будуть найбільш бажані цього дня".


    
 
Гарний настрій, тепла атмосфера дозволили відвідувачам бібліотеки відчути магічний дух, коли всі до безтями закохуються та нагадали присутнім про наближення довгоочікуваної весни у ці холодні зимові дні.


    
 
Теплу і затишну атмосферу свята створили учасники художньої самодіяльності Будинку культури та члени бібліотечного клубу за інтересами "Затишок".



Переглядів: 574 | Додав: Sokol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту