Понеділок, 20.05.2024, 20:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Потіївська сільська бібліотека

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Вересень » 25 » ЛІТНІ ПРИГОДИ З КНИГОЮ "Читацька посмішка влітку"
14:56
ЛІТНІ ПРИГОДИ З КНИГОЮ "Читацька посмішка влітку"

 

Цьогорічні літні читання розпочалися з наймолодшими користувачами бібліотеки. Відвідували бібліотеку вихованці дитячого садка " Вербиченька" Із наймолодшими користувачами проводили вікторини, цікаві конкурси, турніри на кращого знавця загадок та віршів. Також, для наймолодших користувачів на протязі літа працював бібліотечний кінозал " Відеозал кота Леопольда". Діти переглядали улюблені мультфільми.
В рамках програми " Літні читання" для юних користувачів оформлена книжково - ілюстративна виставка " Літні пригоди з книгою" де були розміщені рекомендаційні списки літератури для учнів 1 - 9 класів ( " Мої перші книжки", " Радимо почитати"). Протягом усього літа для користувачів бібліотеки були оформлені виставки " Цікаві книги, прочитані нами", "Морські пригоди, фантастика, детективи", " Хто книжки читає - той відгадає", " Читаємо самі та з мамою". Для юних користувачів пройшов День нової книги, програма, якого включала огляд виставки нових надходжень: " Цікаві книжки бери за ріжки" та мандри сторінками дитячих газет та журналів " В гостях у Барвінка та Пізнайка". В бібліотеці під час канікул проводилися дні розваг: " Літо на всіх вітрилах"; літературні ігри " Казкове бюро знахідок", " Вгадай героя", " Герої казкових доріг", " У країні кмітливості" ; вікторини " Це цікаво знати", " Самий, самая, самоє...", " Кольорова вікторина", " Наші перевтілення", " Веселковими стежками". До Дня Незалежності України в бібліотеці була оформлена виставка дитячих малюнків та поробок під назвою " З Україною в серці, в Україні живу". Для роботи з користувачами використовували план роботи бібліотеки в період літніх канікул - це шахматні та шашкові турніри, конкурси малюнків, туристичні подорожі читання на природі та ін.
За допомогою Інтернету в бібліотеці серед користувачів проводились змагання " Віртуальний ігродром" ігри на двох. Користувачі мали змогу грати не тільки в ігри,а також спілкуватися з однолітками в мережі, переглядати фільми.

Переглядів: 478 | Додав: Sokol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту