П`ятниця, 10.05.2024, 07:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Потіївська сільська бібліотека

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Свято авторської книги "І сонце встане і день новий почнеться"
17:35
Свято авторської книги "І сонце встане і день новий почнеться"
               
 
12 жовтня у сільській бібліотеці відбулася зустріч односельців з авторами книжки "Українське село.Зажинки до родовідної книги Потіївки на Білоцерківщині".
 
 
 
За браком місця у приміщенні бібліотеки презентація відбувалася у залі Будинку культури. Зал прикрашений виставкою майстринь вишивальниць Смотрицької А.У., Карпенко Є.О., Кашперенко Т.С., Очеретяної А.С., та ін. На столі одягнута у вишиванку книжкова виставка "Мій рідний край, ти серцю мила пристань". Зафіксували цю подію кореспонденти місцевої преси та телебачення.
 
 
                              
 
Презентація розпочалася Гімном Потіївки , який виконали учасники ансамблю "Росичі" , та привітанням від голови сільської ради. Ведуча, завідуюча бібліотекою Соколенко С.М., зробила бібліографічний огляд книжкової виставки. Автор Є.Чернецький наголосив , що це не родовідна книга, а лише зажинки до неї, але тут була пророблена величезна клопітка робота тих хто долучився до створення цієї краєзнавчої перлини. Книжка наповнена цікавими історіями родів, зображеннями ікон, історичних пам'яток, світлинами звичайних мешканців.
 
 
           
 
Враженнями від нового краєзнавчого видання поділилися - письменник В.О.Іванців, керівник апарату райдержадміністрації Р.П. Шовкопляс, начальник архіву В.Т.Ткаченко, 
 
 
 
       
 
директор Білоцерківської ЦБС Зінченко Л.В., промоутер і співавтор  книжки П.Ф.Прилуцький .
 
 
 
           
 
 
А от заключним моментом усієї зустрічі стали слова , "Від тієї людини, яка перегорнула сторінки, доторкнулась до цієї книги, ми не сподіваємось якихось велечезних звершень. Достатньо того, щоб ця людина була інфікована. Інфікована цікавістю до історії свого роду. І щоб цей вірус поширювався серед нас беззупинно".
 
 
 
       
Переглядів: 532 | Додав: Sokol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту