Неділя, 12.05.2024, 05:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Потіївська сільська бібліотека

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Липень » 19 » Свято села "Гуляй село, щоб всім весело було"
18:22
Свято села "Гуляй село, щоб всім весело було"

«Нехай же буде так завжди –

чим більше літ, тим більше щастя!»

 
 

Із запашними короваями, вишитими рушниками, народними піснями та щирою гостинністю 7 липня, Потіївка святкувала день села на свято завітали голова церківської райдержадміністрації Генадій Джегур,голова районної ради Віталі Гринчук, народний депутата Віталія Гудзенко, голова благодійного фонду "Фотеця" Олександр Ференець. почесний громадянин с.Потіївка, Герой України Володимир Чернишенко, настоятель Свято-Покровського храму Іван Кречківський, директор районного Будинку культури Оксана Чернишова , підприємці села, які виступили спонсорами свята. Від почесних гостей пролунали найщиріші слова вітань на адресу винуватців святкової події.

З вітальним словом виступила господиня свята, голова сільради с.Потіївка Ольга Бурлака, яка подякувала представникам громади за наполегливу працю заради процвітання рідного краю, його розбудову,

                                               Світлина від Світлани Соколенко. 

                                                Світлина від Світлани Соколенко.

  • Потіївка – це земля, що пахне хлібом та медом. На цій землі здавна живуть працьовиті люди, руками і розумом яких протягом багатьох років творилося благополуччя нашого рідного краю. Велика шана вам, шановні односельці, за самовіддану працю, низький уклін, і хай Бог вас благословляє! – побажала представникам громади Ольга Андріївна.

Вітаючи присутніх, голова району Генаді Джегур  подякував громаді с.Потіївка за самовіддану працю на благо рідного краю, побажав кожній родині здоров’я, сімейного благополуччя, злагоди та всіляких гараздів. А ще – зберегти автентичність і неповторність, у яких закладена сила і краса Потіївки.

Під час урочистостей традиційно привітали найактивніших та найкращих представників громади, які беруть активну участь у функціонуванні школи, ФАПу, пошти, поліпшенні благоустрою тощо.

                                                             Світлина від Світлани Соколенко.

Традиційні віншування були й на честь подружніх пар, які відсвяткували срібне та золоте весілля; вітали також молодят, які побралися в цьому році. Вітання отримали іменинники, ювіляри, родини, які саме цього року поповнилися дітками.

Усе це проходило в супроводі творчих дарунків: народними піснями радували учасників дійства ансамблі «Перевесло», "Росичі" , дитячий танцювальний колектив "Калинонька"

                                                             Світлина від Світлани Соколенко.

                                                           Світлина від Світлани Соколенко. 

 

            Світлина від Світлани Соколенко.

Переглядів: 446 | Додав: Sokol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту